I. Spirit Veszprém Triatlon Fesztivál

Nagy fába vágtuk a fejszét: triatlonversenyt rendezünk! Gyertek, jó lesz!

A versenyközpont a Veszprémi Sportuszoda területe. Az úszás 50 m-es medencében zajlik. Az úszás bemelegítésre az uszoda 25 m-es medencéjében van lehetőség. A kerékpárpálya forgalom elől elzárt útvonalon halad, jó minőségű aszfalton, több körforgalommal és fordítóval. A futás széles, szintén jó minőségű bicikliúton kerül megrendezésre. Kérjük, hogy az uszodában biztosított öltözési lehetőségnél vegyék figyelembe, hogy az uszodába csak papucsban lehet belépni. Öltözőszekrényeket nem tudunk biztosítani. A felszereléseket az uszoda csapatöltözőiben lehet elhelyezni. Az értékekért felelősséget nem vállalunk!
Kérjük, hogy a nevezési oldal által felajánlott kártyás fizetést részesítsék előnyben. Utalásnál közlemény rovatba kérjük feltüntetni, a nevezésnél kapott az RL számot, a nevet, az egyesület nevét. Egyesületi utalásnál az egyesület nevét, további online nevezés dátumát. Nevezési díjat nem áll módunkban visszatéríteni! Az előnevezési díjat, az előnevezés napján 24:00-ig szükséges átutalni, ennek lejárta után passzív nevezések törlődnek. Számlát csak az átutalást kezdeményező nevére tudjuk kiállítani. A törvényi előírásokat figyelembe véve magánszámláról indított utalás esetén, az egyesület részére nem áll módunkban számlát kiállítani.
A délelőtti futamokban egy versenyző csak egy futamban állhat rajthoz!
Próbáld ki a triatlont kategóriában bárki indulhat 4-99 éves korig, aki nem rendelkezik versenyengedéllyel, és korábban sem volt érvényes licensze.

Nevezés hamarosan a sportorigo.com oldalon. 

Versenykiírás itt, facebook esemény itt

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook

Támogatóink

Legolvasottabb

Kategóriák

Ez is érdekelhet

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület  I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Adószám: 19306490-1-19 I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes