Rólunk

Az egyesületet, Spuri SC néven 2002 májusában alapította néhány lelkes és elszánt sportember, köztük Kindl Gábor hosszútávú magyar bajnok triatlonista, Baranyai Judit, az első féltávú magyar triatlon bajnokság győztese, Junior Európa bajnoki bronzérmes sportoló, valamint Kocsis Árpád és Máth István, a Budapest Sportiroda vezetői. A fő cél az volt, hogy amatőr triatlonisták és mozogni vágyók számára edzéslehetőséget biztosítsanak, felkészültségtől és a sportra szánt energiák mennyiségétől függetlenül.

A klubról

A klub alapfilozófiája azóta is ez; mindegy, hogy 3 órán belül futod a maratont, 10 órán belül teljesíted az Ironmant, vagy a másfél órás álomhatárral küzdesz tíz kilométeren, itt mindenképpen megkaphatod a személyre szóló programot és a fejlődés, előrelépés lehetőségét – no és persze a jó társaságot.

2021-től, új névvel, de változatlan működéssel és szolgáltatásokkal kezdünk új életet. Büszkék vagyunk rá, hogy amatőr klub lévén számos elsőosztályú eredményhez segítettük a sportolóinkat, akik részt vettek hazai és nemzetközi Ironman versenyen, köztük a hawaii világbajnokságon, valamint dobogóra állhattak korosztályos országos bajnokságokon, nem csak triatlonban, de külön-külön a sportágakban is. Tagjai vagyunk a triatlon, az atlétika, a szenior úszó és a kerékpáros szakszövetségnek, 2021-től pedig az új veszprémi székhelyünkön is várjuk a csatlakozni kívánó sportolókat.

SPURI FUTÓ ÉS TRIATLON SPORT KLUB

A régi oldalt az alábbi linkre kattintva éred el:

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes