Edzőink Budapesten

Baranyai Judit Réka

úszás

Baranyai Judit Réka,
Az egyesület alapítója, vezetője, úszó- és triatlon szakedző, magyar bajnoki ezüstérmes öttusázó, többszörös magyar bajnok, EB harmadik, szenior magyar bajnok triatlonista, kétszeres Ironman, nagyatádi korosztályos dobogós, abszolút 10. helyezett. Sportjogi sportszakember.
3 gyermek anyukája, nagymama.

Edzői és vezetői alapelvei:
-TŰZZ KI REÁLIS CÉLT! – Ne akarj túl sokat, tanulj meg örülni annak, amit elértél. Bízz magadban, tudd, hogy mire vagy képes. Ne álmodozz, tegyél érte!
-EGYÜTT KÖNNYEBB! – Csapatban, közösen könnyebb kitolni a határaidat! Ha segítesz másokon, ők is segíteni fognak neked.
-AZ EDZÉS TUDOMÁNY! – Ha megtanulsz edzeni, könnyebb lesz versenyezni! Ne csak csináld, értsd is, a tudás és a sporttudományok ismerete nagy hatalom, de ami ennél fontosabb: sok energiát és időt spórolhatsz meg vele!
-A CSALÁD-MUNKA-SPORT EGYENSÚLYA A LEGFONTOSABB! – A család biztos háttér, egység. A sport legyen közös döntés, ne menjen a kapcsolatok vagy a munka rovására, mert az nem fenntartható!

Gyurcsák Szilvia, volt atléta, középtávfutó, futásíjász Európa Kupa dobogós; sportrekreációs és sportoktató szakember, évek óta tart edzéseket kezdők számára. Empátiájával és kedvességével segít át a kezdő sportolók buktatóin, rávesz, hogy ne add fel, legyenek valós céljaid és nincs olyan álom, ami rendszeres készüléssel nem érhető el.

Gyurcsák Szilvi

futás

Kindl Gábor

Alapító, frissítési, táplálkozástudományi tanácsadó

Kindl Gábor, volt profi triatlonista, többszörös magyar bajnok, az 1992-es nagyatádi Ironman győztese, sporttáplálkozástudományi szakember, 2014-ben kvalifikálta magát és részt vett a Hawaii ironman világbajnokságon.

Pelsőczy Attila, atléta, edző, terepfutó, hatszoros hegyi futó magyar bajnok, 2016-ban az Év Hegyi futó Atlétája. A 2018-as senior hegyi futó VB-n bronzérmes magyar csapat tagja. Edzésen ott kocog veled, nógat, inspirál. Az edzésein nincs lehetetlen, örökké vidám és hamar rájössz, hogy ott is lehet lendültet futni, ahol korábban sétálva is lihegtél.

Pelsőczy Attila

futás

Peterdi Zsófia

kerékpár

Peterdi Zsófia, triatlon edző, triatlonista, többszörös korosztályos magyar bajnok rövid- és sprint távon. Lengyel Zsófi látássérült versenyző felkészítését segítette a riói olimpia előtt. Edzésein elsajátíthatod a triatlon csínját-bínját. Kerékpár edzésen a lánctalpazás, a stéherezés is könnyű feladat, akkor is ha újonnan csatlakoztál. Úszóedzésein mosolya mögé bújtatja szigorát, s jó időben nyílt vízre visz. S ha még nem depóztál, neki szólj, megtanít. Egy kislány édesanyja és egy német vizsla legjobb barátja.

Zelenij Linda, spinning instruktor, kerékpár edző és ICG Mater Trainer, emellett testépítő szakedző. XCO Mountainbike válogatott és OB 2. helyezett versenyző. Lindal izgalmas, jól felépített edzései után úgy szállsz le a kerékpárról, hogy tudod, ma is tanultam valamit. Spinning edzéseit a vírushelyzetben online-ra váltotta, melyeket te is kipróbálhatsz. Edzéseit a letöltések menüben találod.

Zelenij Linda

spinning

Korábbi edzőink

Kiss Melinda – futás

Markovich Gyöngyi – úszás, futás, minden

Blaskovics György – úszás, bringa

Weisz Attila – bringa

Csomor Erika – bringa

Roman Thürauer

KÖSZÖNJÜK!

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes