SPURIZZ A SPIRITBE…

Új arculattal, új névvel, de változatlan szenvedéllyel úszunk, futunk és kerékpározunk Magyarország egyik legrégebbi amatőr triatlon klubjában, a SPIRIT SC-ben.
 A SPIRIT nem csak egy sportklub, több annál… Lelkes amatőr sportolni vágyó felnőttekből álló közösség, akik közös hobbijukon keresztül kapcsolódnak egymáshoz és hozzák ki magukból profi edzők segítségével a maximumot. Vagy olykor csak levezetik a nap fáradalmait egy-egy óra irányított testmozgással és jól érzik magukat a bőrükben.
 SPURIZZ te is a SPIRITBE! (hogy tegyél valamit az egészségedért minden nap)

egy kis SPIRIT történelem:

A kezdetek 2002-be repítenek vissza, amikor is a Budapest Sportiroda dolgozói egy merész ötlettől vezérelve kitalálták, hogy alapítanak egy triatlon klubot. Így egy szép májusi napon a Vörösvári úti parkolóban megjelent 5-6 ember az első edzésen, és Baranyai Judit és Kindl Gábor vezetésével megalakult a Spuri Futó és Triatlon Klub.
Az egyesület alapítása a Budapesti Sportirodához köthető, de a működtetésben már Judit vállalt oroszlánrészt. Azóta eltelt több mint 18 év, alapvetően megváltozott a sportkultúra, megnőtt a kereslet az amatőr sport iránt, így a tagság is szépen lassan felduzzadt és a SPIRIT SC ma már száznál is több lelkes amatőr sportolót számlál.
Ezalatt az idő alatt számos kiváló szakember segítette a felkészülést és az
edzésmunkát, akiktől rengeteget tanultunk. Együtt fejlődtünk mind emberileg, mind szakmailag, az ő munkájuk nélkül nem jutott volna ilyen messzire a klub 2021-re.

De ahogy az élet más területein, úgy a klub életében is eljött a továbblépés pillanata. 2020-ban nagykorúak lettünk és úgy döntöttünk, jogilag is leválunk a BSI-ről és 2021-től, új névvel, de változatlan működéssel és szolgáltatásokkal kezdünk új életet.
Büszkék vagyunk rá, hogy amatőr klubként is számos első osztályú eredményhez segítettük a sportolóinkat, akik részt vettek hazai és nemzetközi ironman versenyeken, köztük a hawaii világbajnokságon, valamint dobogóra állhattak korosztályos országos bajnokságokon nem csak triatlonban, de úszásban, futásban és kerékpárral is,. Tagjai vagyunk a triatlon, az atlétikai, a szenior úszó és a kerékpáros szakszövetségnek, 2021 től pedig az új veszprémi székhelyünkön is várjuk a csatlakozni kívánó sportolókat.

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook

Támogatóink

Legolvasottabb

Kategóriák

Ez is érdekelhet

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület  I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Adószám: 19306490-1-19 I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes