Koronavírus infók

Kedves tagság!

A vírushelyzetre való tekintettel március 15-től az összes spuris edzést felfüggesztjük, az edzésekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatunk benneteket.

Úgy vélem, hogy a járvány terjedésének csökkentése érdekében meg kellett hoznunk ezt a döntést.

Ugyanakkor a belső levelező listán keresztül a továbbiakban is igyekszem az edzőkkel együtt minden segítséget megadni nektek, hogy egyénileg folytathassátok az edzéseket. A futó, kerékpáros és görgő edzésterveket ahogy eddig, úgy ezután is megkapjátok, az elmaradó úszóedzések kompenzálására pedig otthon elvégezhető erősítő-nyújtó gyakorlatsor összeállításán dolgozunk.

Határozottan javasoljuk, hogy az edzéseket ne hagyjátok abba, hanem a kormányinfóval egyetértve és a szabályokat betartva edzetek továbbra is, hogy fittek és egészségesek maradjatok a kényszerleállás alatt.

Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre!

Judy

coronavirus-safety-tw

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook

Ez is érdekelhet

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938 I Bankszámlaszám: Budapest Bank, (Spuri SC) 10102086-48039600-01000005

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes