Megúsztuk – avagy a második 24 órás megmérettetés

A tavalyi lelkesedés kitartott, és idén – némileg megváltozott felállásban és megrövidült névvel – ismét ott álltunk a rajtnál október 15-én délben, hogy 24 órán keresztül rójuk a hosszakat a dunaújvárosi uszodában. A tavalyi második helyre való tekintettel az előkelő ötös pályát kaptuk, innen jól szemmel tarthattuk a riválisokat, köztük a tavalyi bajnokot a négyesen.
Sajnos utóbbival nem mentünk sokra, nagyjából a második részeredmény után látszott, idén se fogjuk megverni őket. A jó hír viszont, hogy az összes többi ellenfél ugyanezt gondolhatta rólunk, mivel az előzetesen a tavalyinál gyengébbnek tartott csapatunk elszántan tempózott, egyre jobban leszakítva a konkurenciát.

Ahogy mondani szokás, jó évközbeni igazolásokkal megerősítettük a spuris magot, a minőségi légiósokkal pedig ideális szerkezetű, ütőképes csapatot alkottunk, kiváló csapategységgel :))))

Az eredmény pedig nem is lehetett más: a tavalyi remek eredményt (2214) megtoldottuk még majd’ 40 hosszal így 2252-vel új csúcsot írtunk a Spuris Cápák neve mellé.

Nem volt könnyű, mindenkinek eljöttek a mélypontok, de szerencsére mindenki úrrá tudott lenni a nehézségeken: a fáradságon, az álmosságon, a kimerültségen – hajnali kettőkor vagy háromkor is tisztaerőből hasítottuk a habokat (már aki éppen nem aludni próbált a „menekülttáborban”). De persze ha könnyű lett volna, nem lenne ilyen jó érzés visszagondolni a teljesítményre. És persze nem lenne kihívás jövőre nekifutni egy még jobb eredménynek :)))

Mindenesetre az idei feladat teljesítve, dél előtt néhány perccel egymás hegyén-hátán a vízben ünnepelhetett a CSAPAT, éljenéljen.

Végezetül, az évkönyvek kedvéért a hősök (és hősnők) névsora, szigorúan ABCsorrendben: Balázs Béla, Balogh Csaba, Baranyai Judit, Bíró Miki, Diószeghy Fruzsina, Anelie Duvivier, Győri József, Harangi Ariel, Kindl Gábor, Kiss Melinda, Kreisz Zsolt, Mátyás Pál, Möhring Emese, Séra Tamás, Vaszkun Ellák, Végh Márió, Veres Gábor, Vörös Szabolcs

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook

Támogatóink

Legolvasottabb

Kategóriák

Ez is érdekelhet

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület  I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Adószám: 19306490-1-19 I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes