Edzőtábor Paloznak 2011

A már bejáratott helyszín várt minket május első hetének második felében, hogy adjunk az edzettségnek négy napon át. A falu vendégházát már jól ismertük tavalyról, a szemben lévő éttermet szintén – rájuk idén sem lehetett panasz, ahogy az időjárás is megemberelte magát kis híján az utolsó pillanatig.
A hét eleji riasztó előrejelzések után szerdára a meteorológusok is beismerték: szép idő lesz. Ezt aztán maximálisan ki is használtuk, csütörtöktől vasárnapig belefért három bringás edzés (köztük egy 100 km fölötti etap pénteken), három úszás (Fűzfőn, ahogy szoktuk, a rettentőenhosszú ötvenesben), és négy futó edzés. A „hagyományos” házi duatlonbajnokság maradt csak el, mivel vasárnapra az idő úgy döntött, a leégett karok, vádlik megérdemelnek egy kis hidratálást és nemcsak beborult, de komolyan esőzni ketdett.

Persze ez nem szegte teljesen kedvünket, a csapat egyik fele futott egy jóízűet a Paloznak és Lovas fölötti (kissé sáros de annál szebb) erdőmező körön, míg a kényelmesebbek  az uszoda mellett döntöttek. Visszaérkezés után még épp volt idő egy közös búcsúebédre, aztán mindenki hazafelé vette az irányt.

(E rövid beszámoló persze nem ragadhatta meg a lényegi részleteket: a jó hangulatot, a közös edzések utáni közös iszogatásokat, a „vérre menő” vitaestet, a borkóstolást, a mencshelyi pihenőhely (mások szerint: kocsma) immáron szokásos (és többszöri )meglátogatását) kerékpárral, , Béla bánatát hogy idén az A csoporttal bringázva cxsak az emelkedőből jutott neki, a pihiből nem, Andrea szerencsés kimenetelű balesetét, a rendőraffért, a Szilvi féle nyújtásokat, a közös brűgöléseket az úszások után, a Miki-Kindl Gábor bringás csörtéket, a Gyuri féle falmászó szeánszot, és még ki tudja mennyi fontos részletet… csak egy megoldás van erre annak aki nem volt ott: már most beírni a naptárba a jövő évit :))

Ja, és persze a Galériában lehet nézegetni a képeket…

Bejegyzés megosztása

Megosztás itt: facebook
Facebook

Támogatóink

Legolvasottabb

Kategóriák

Ez is érdekelhet

Információk, jelentkezés

Baranyai Judit Réka:

Elnökség

Elnök: Baranyai Judit Réka

Alelnökök: Gyurcsák Szilvia, Balogh Csaba

Elnökségi tagok: Kindl Gábor, Palkó András, Veres Gábor

felügyelő biztos: Dr. Rihay-Kovács Zita

Budapest

SPIRIT Sport Club (Spirit SC), közhasznú sportegyesület, 1116 Budapest, Kamilla utca 3. I adószám: 18176386-1-43 I nyilvántartási szám: 01-02-0009938  Számlaszám: Budapest Bank, (Spuri Sc) 10102086-48039600-01000005 

Veszprém

Spirit Sc, Veszprém szakosztály, közhasznú sportegyesület  I 8200 Veszprém, Búzavirág utca 12. I Adószám: 19306490-1-19 I Brassay Réka szakosztályvezető I Somogyi Zsófia, szakosztályvezető helyettes